VetPlan et sundhedsprogram til din hund eller kat

Hvad er VetPlan?

VetPlan er et forebyggende sundhedsprogram til dit kæledyr. F.eks. vaccination og helbredstjek, samt rabat på foder, tandrens mv.  

Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed til dit kæledyr. En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

En sikkerhed – ikke en forsikring

VetPlan er ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, anbefaler vi at kombinere VetPlan med en sygeforsikring hos et forsikringsselskab.

VetPlan er uden binding, men opsiger du din aftale før der er gået et år, gør vi regningen op, og du opkræves et beløb som svarer til dét du ville have betalt, hvis du ikke havde haft VetPlan.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.