Halsnæs Dyreklinik modtager ugens Aviskage

Halsnæs Dyreklinik modtager ugens Aviskage

Fredag d. 29 juni stod fotografen fra Halsnæs Avis pludselig på klinikken med deres Aviskage.

Vi blev meget glade og beæret, da vi fik at vide at vi var blevet indstillet af flere af vores klienter, men også at det var Erik og Else der på vegne af deres søde hund Fie, havde givet en begrundelse der ikke var til at stå for. Desværre var hverken Else, Erik eller Fie med til overrækkelsen, men det fik vi rådet bod på, senere på dagen, hvor Else kom forbi med Fie for at smage den dejlige kage. Erik var desværre ikke med, da han var på arbejde. Han blev dog ikke snydt for kage, idet Else fik et stykke med hjem til ham. Vi turde ikke lade Fie bære det, da vi var alvorligt bange for at den så ikke var nået hjem til Erik. Kagen var meget stor, men vi fik heldigvis hjælp af Gitte og Torben til at spise den. (se billedet)

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.